Hoe McAfee te deactiveren?
Bent u momenteel op zoek naar een antivirussoftware programma dat uw apparaat op alle mogelijke manieren kan beschermen? Als uw antwoord ja is, is McAfee de juiste keuze. Het is een type applicatie dat u kunt gebruiken om alle soorten technologische apparaten te beschermen, waaronder computers, laptops of smartphones.

Het is uitgerust met eersteklas technologie om ervoor te zorgen dat uw systemen ruimschoots worden beschermd tegen virussen, malware en hackers. Niet alleen dat, maar met dit softwareprogramma kunt u ook meldingen ontvangen wanneer er een bug aanwezig is op de website die u bezoekt.

Daarom moet u eraan denken om meer te weten te komen over hoe het werkt met de hulp van het McAfee ondersteunings team zodra u tijd heeft. Als u begrijpt hoe u de functies dienovereenkomstig kunt toepassen, kunt u uw behoeften vergroten en tegelijkertijd de kans op bedreigingen met een ruime marge minimaliseren.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert een antivirus softwaretoepassing zoals McAfee op uw systeem te downloaden en in te stellen? Als dat het geval is, weet u misschien niet waar u moet beginnen of hoe u ervoor kunt zorgen dat u alles correct doet.

Maar is dat een goede reden om op te geven? Nee. Dat komt omdat McAfee technische ondersteunings team er is om u te begeleiden volgens uw voorkeuren en vereisten. Als u niet vertrouwd bent met bellen, kunt u ook met hen sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u maar wilt.

Verder zijn er een paar stappen die u moet volgen als u McAfee wilt deactiveren. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de McAfee-beveiligingstoepassing op uw smartphone of laptop openen

2. Wanneer u zich in het hoofdvenster bevindt, tikt u op de optie Instellingen wijzigen die u tegenkomt

3. Op de volgende pagina wordt een nieuwe lijst met opties weergegeven. Selecteer de tegel Realtime scannen

4. Tik op het tabblad Realtime scannen uitschakelen dat u op de volgende pagina vindt

5. Bevestig uw actie en sla de wijzigingen op

Bellen McAfee Belgie support nummer als u meer wilt weten over de bovenstaande stappen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe de McAfee-pincode opnieuw in te stellen?

Hoe het McAfee-wachtwoord opnieuw in te stellen?